Exped Travel Hammock Kit. Ord: 849kr – Nu: 389kr

Om du letar efter en lätt, kompakt och bekväm hängmatta för dina äventyr, har du hittat den. Exped Travel Hammock Kit är en mångsidig och komplett hängmatta som passar för alla tillfällen. Den är den perfekta följeslagaren när du reser och får plats i vilken ryggsäck som helst. Den långa och breda skärningen ger en skön liggkomfort. Upphängningssatsen som ingår i setet har ett smart Slit Line-system (patentansökt) som gör att du kan sätta upp och ta ner hängmattan på nolltid. Det mjuka bandet är skonsamt mot träden. Den integrerade packpåsen fungerar också som förvaringsplats för mindre saker.

Exped Travel Hammock Kit är tillverkad av slitstarkt 70 D Texped PA36 ripstop nylon som är Oeko-Tex® 100-certifierat och PFC-fritt. Det har en fyrfaldig sömnad vid ändarna för extra hållbarhet. Hängmattan kan också användas som solskydd om du vill ha lite skugga. Den väger bara 380 gram och har en packstorlek på 18 x 9 cm. Den har en dimension på 242 x 132 cm och kan bära upp till 150 kg.

Just nu kan du köpa Exped Travel Hammock Kit för ett fantastiskt pris, du sparar hela 460 kr jämfört med det normala priset på 849 kr.

Länk till skittfiske.se som har erbjudandet.

Samtliga länkar är samarbetslänkar, vilket innebär att Prisras.se kan erhålla en provision vid köp du gör genom dessa länkar. Vi uppskattar ditt stöd!

Lämna en kommentar