Fjällräven fleecetröja. Ord: 999kr – Nu: 499kr

Är du på jakt efter en varm, mjuk och smidig tröja som passar perfekt för friluftsliv? Då har vi ett tips till dig: Fjällräven SKARE HALF ZIP. Det är en damtröja i mikrofleece som är ett supermjukt mellanlager som även kan användas som underställ. Den har en halvlång dragkedja framtill och en hög krage som gör det lätt att reglera värmen. Dessutom har den flatlocksömmar som motverkar skav och är producerad utan PFCer, vilket är bra för miljön.

Fjällräven SKARE HALF ZIP är en del av Keb-familjen, som är en serie av tekniska friluftskläder som är utvecklade för krävande vandringar året runt. Tröjan har en slim fit passform och är lätt och snabbtorkande. Den finns i flera olika färger och storlekar, så du kan hitta den som passar dig bäst.

Men det bästa av allt är att du nu kan köpa Fjällräven SKARE HALF ZIP till ett fantastiskt pris: endast 499kr istället för 999kr som är ordinarie pris!

Länk till Naturkompaniet som säljer den för 499kr.

Samtliga länkar är samarbetslänkar, vilket innebär att Prisras.se kan erhålla en provision vid köp du gör genom dessa länkar. Vi uppskattar ditt stöd!

Lämna en kommentar