Panasonic Lumix DC-GH5S. Ord: 24990kr – Nu: 12490kr.

Om du är ute efter en systemkamera som kan leverera professionell videokvalitet, bör du ta en närmare titt på Panasonic Lumix DC-GH5S. Den här kameran har en imponerande förmåga att spela in video i 4K/60p med hög detaljrikedom och färgåtergivning. Dessutom har den en ny 10,2-megapixelsensor som är optimerad för lågljusfotografering och ger dig upp till 14 stegs dynamiskt omfång.

Panasonic Lumix DC-GH5S har också många andra funktioner som gör den till ett utmärkt val för filmskapare. Den har en 5-axlad bildstabilisering som minskar skakningar i både kamerahus och objektiv, en variabel bildhastighet som låter dig spela in slow motion eller snabba rörelser, och en V-Log L-profil som ger dig mer flexibilitet i efterbehandlingen. Du kan också använda den nya 6K-fotofunktionen för att fånga ögonblicksbilder med hög upplösning från din video.

Panasonic Lumix DC-GH5S har en robust och ergonomisk design som är damm-, stänk- och frysskyddad. Den har också en stor och ljusstark OLED-sökare, en vinklingsbar pekskärm, dubbla SD-kortplatser och ett fullt utrustat gränssnitt med HDMI-, USB- och mikrofonuttag. Kameran är kompatibel med ett brett utbud av Micro Four Thirds-objektiv som ger dig många kreativa möjligheter.

Just nu kan du köpa Panasonic Lumix DC-GH5S för ett fantastiskt pris på bara 12490kr istället för normala 24990kr.

Länk till Cyberphoto.se som har erbjudandet.

Samtliga länkar är samarbetslänkar, vilket innebär att Prisras.se kan erhålla en provision vid köp du gör genom dessa länkar. Vi uppskattar ditt stöd!

Lämna en kommentar