Helly hansen jacka. Ord: 1360kr – Nu: 664kr

Om du letar efter en ny jacka att bära på jobbet eller fritiden, kanske du är intresserad av HELLY HANSEN WORKWEAR Haag. Det är en tunn och bekväm skaljacka som är tillverkad i slitstarkt polyester och har ett vind- och vattentätt material med tejade sömmar och god andningsförmåga. Den har också flera smarta funktioner som gör den praktisk och snygg.

Den här jackan har en dold tvåvägsdragkedja med hög krage och avtagbar justerbar huva som skyddar dig mot väder och vind. Den har också ett förlängt ryggslut för ökad komfort och ingen axelsöm för att undvika skav. Dessutom har den en click on-hälla för tillbehör i sömmen, en bröstficka med dragkedja, två snedställda framfickor med dragkedja, en dragkedja invändigt för applicering av logotyp, en dragsko nedtill och justerbara ärmslut med kardborre.

Den här jackan finns i flera färger och storlekar, så du kan hitta den som passar dig bäst. Och det bästa av allt är att den nu går att köpa för 664 kr istället för 1360 kr som är ordinarie pris.

Länk till Amazon.se som har erbjudandet.

Samtliga länkar är samarbetslänkar, vilket innebär att Prisras.se kan erhålla en provision vid köp du gör genom dessa länkar. Vi uppskattar ditt stöd!

Lämna en kommentar