Electrolux E7TB1-8SSM. Ord: 2490kr – Nu: 849kr.

Om du letar efter en ny blender som kan hjälpa dig att skapa läckra smoothies, soppor och andra rätter med bara ett knapptryck, så har du tur. Just nu kan du köpa Electrolux E7TB1-8SSM för bara 849 kr istället för normala 2490 kr. Det är en fantastisk rabatt på en fantastisk produkt som har vunnit prestigefyllda Red Dot Design Award 2019.

Electrolux E7TB1-8SSM är inte en vanlig blender. Den har en unik PowerTilt®-teknik som mixar ingredienserna i en lätt lutning i optimal hastighet och lägre temperatur. Detta bevarar ingrediensernas näringsämnen, färg och fräschör, så att du får den mest utsökta smaken. Dessutom har den en intelligent hastighetsreglering som håller en konstant hastighet oavsett typ av ingrediens eller kvantitet som mixas. Det ger alltid önskat resultat genom att bevara kvaliteten på råvarorna.

Electrolux E7TB1-8SSM har också flera skräddarsydda receptprogram för olika typer av matlagning. Du kan välja mellan krossning, mixning, soppor och drycker med bara ett knapptryck. Och om du vill ha mer kontroll över texturen kan du använda den unika pulsfunktionen som har olika hastigheter för olika recept.

Electrolux E7TB1-8SSM är också mycket enkel att rengöra. Både kannan och skärbladen går att diska i diskmaskinen, och knappdisplayen är lätt att torka av med en fuktig trasa. Dessutom får du en praktisk bärbar flaska med ett lock som rymmer 500 ml, perfekt för att ta med dig din smoothie på språng.

Så vad väntar du på? Passa på att köpa Electrolux E7TB1-8SSM för bara 849 kr innan det är för sent. Det är en oslagbar deal på en oslagbar blender som kommer att ta din matlagning till nästa nivå.

Länk till Hemmy.se som har erbjudandet.

Samtliga länkar är samarbetslänkar, vilket innebär att Prisras.se kan erhålla en provision vid köp du gör genom dessa länkar. Vi uppskattar ditt stöd!

Lämna en kommentar